Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: haz-002 Nyomtatás

Ha egyszer látta ezt a vidéket, soha nem megy vissza városra.

A Bakony hegyei,- erdői között, gyönyörű környezetben lévő településen, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, 521 m2 térmértékű parkosított telken eladó egy 2005-ben épült családi lakóház. 

 
Az aszfaltos útról megközelíthető lakóház beépített utcasoron helyezkedik el. A lakóházat mesterek építették, szerkezetei: betonalap, főfalak 30 cm Porotherm tégla, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten Tondach cserép. A pótlólagos hővédelem érdekében a külső falakra 8 cm Dryvit hőszigetelés készült. Külső homlokzati nyílászárók osztrák Sücho típusú hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók.
 
 
A környék szinte teljes egészében természetvédelmi terület, védett növények, állatok, természeti ritkaságokkal. A bővizű források vize kristálytiszta, a friss hegyi levegő oxigéndús. A környék erdői alkalmasak kirándulásra. Ilyenkor tavasszal, a tél végével, sok a látnivaló. Az erdőkben ritkán emberekkel, gyakran természetes élőlényekkel találkozhat a vándor. 
 
A mai rohanó világban ez egy megnyugvást jelentő hely. Kikapcsolódásra, a szabadság eltöltésére különböző szálláshelyek várják a pihenni vágyókat, kirándulókat: panzió, fogadó, vendégház, turistaszálló, vadászház. A faluban van Önkormányzat, Faluház, könyvtár, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, általános iskola és élelmiszerboltok.
 
  
 
A családi lakóház főbejárata a tornácon keresztül közelíthető meg. A kb. 77,81 m2 nettó hasznos alapterületű földszint helyiségei: előtér, nappali-, konyha-, étkező, közlekedő, kettő hálószoba, fürdőszoba (sarokkád,- mosdó,- WC) és külön helyiségben még egy WC. A nappali-, konyha-, étkező egy térben található. A kép, a földszint beosztását ábrázolja.
 
  
 
A kb. 45,41 m2 nettó hasznos alapterületű tetőtér helyiségei: társalgó, kettő hálószoba és fürdőszoba. A családi ház össz-szint alapterülete: kb. 123,22 m2. A képen a tetőtéri alaprajz látható.
 
 
A nappali szobában beépítésre került a 14 kW teljesítményű francia kandalló, amely szükség esetén befűti az egész házat. A felszálló meleg a galérián keresztül jut a tetőtérbe.
 
 
Az étkező részből lehet felmenni a galériás kialakítású tetőtéri társalgóba.
 
 
A konyhabútorba beépítésre került a Bosch mosogatógép, a palackos gázról üzemelő Bosch gáztűzhely és egy hűtőszekrény. A főzés során keletkező gőzök eltávolításáról páraelszívó gondoskodik. 
 
 
Az étkezőből közvetlen kijárat van a kertbe. 
 
 
A belső terek kialakítása modern, fiatalos, az alkalmazott színek egyedivé teszik a lakásbelső hangulatát.
 
 

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, villany (220 volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 16 Amper áramerősséggel) és a szennyvízcsatorna, vezetékes telefon, Kábel TV és internet. Ebben a családi házban a fűtés az alábbi módon van megoldva. Amikor még nem kell intenzíven fűteni akkor a Francia kandalló időszakos begyújtásával fűtenek.

Amikor megjönnek a komolyabb hidegek akkor a kazánházban lévő vegyes tüzelésű kazán biztosítja a fűtést. A kazánházban a vegyes tüzelésű kazán mellé, ki van építve egy 3 x 3 kW teljesítményű elektromos (Laing típusú) kazán is, ami a vegyes tüzeléssel felváltva üzemeltethető. Gyakorlatilag két energiahordozó (fa és villany) biztosítja a meleget. A főépülettől különálló építményként került megépítésre a kazánház és a fatároló. 

A képen, a tetőtéri társalgó látszik.

Szobák padlóburkolatai laminált parketta, a többi helyiség jó minőségű mázas kerámia lappal burkolt. Érdemes megfigyelni a családi lakóház tájolását, a kelő naptól a nyugvó napig mindig besüt valamelyik ablakon a nap. A képen az egyik tetőtéri hálószoba látható.

A kép, a tetőtéri fürdőszobát (kád,- mosdó,- WC) ábrázolja. A bakonyi családi ház irányára 26,45 millió Forint. A további információk és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a 06-20-409-7394 telefonszámon az értékesítőt!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása