Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: haz-001 Nyomtatás

Lakóház, a Bakonyban eladó

Lakóház, a Bakonyban eladó

Csend, nyugalom, erdő, nagy kirándulások, gombák.
 

 Az eladó lakóház megvásárlásával, erdőkkel övezett, szép természeti környezetben lakhat, pihenhet és kapcsolódhat ki.

A Bakony hegyei között, hangulatos településen 645 m2 bekerített telken eladó egy felújított családi lakóház. Az erdőkkel övezett település és környezete kiválóan alkalmas környezetváltozásra, aktív kikapcsolódásra, pihenésre. A környező hegyekben nagy túrákat lehet tenni és ismerkedni az erdők növény- és állatvilágával.

Az ingatlan az Országos Kéktúra turistaút mentén fekszik. A település rendelkezik az alapvető infrastrukturális ellátottságokkal, bevásárlási lehetőség, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, művelődési ház.

A házhoz jól illik a fedett tornác.

Az 53,99 m2 alapterületű lakóház helyiségei: konyha,- étkező,- nappali, kamra, szoba, fürdőszoba és illemhely. Ezen alapterületen felül kapcsolódik a házhoz a kb. 36,67 m2-es fedett terasz. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. A lakóépület fűtése villanyfűtés. A képen a lakóház alaprajzi elrendezése látszik.

A felújítás során kicserélésre került a vízvezetékrendszer, a villamos hálózat (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is, 3 x 16 Amper áramerősséggel), a szennyvízrendszer, a nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, a burkolatok, a csempék és a berendezési tárgyak. A kép, a konyha,- étkező,- nappali szobában készült.

Az új konyhabútorba beépítésre került a mosogatógép, az elszívó és az elektromos sütő. A gázüzemű főzőlap palackos gázról működik.

A kép, szintén a konyha,- étkező,- nappali szobát ábrázolja egy másik nézetből.

A nappali részben jól megfér az ülőgarnitúra.

A kép, a hálószobát ábrázolja.

A képen a vadonatúj fürdőszoba (kád, mosdó) látható.

Külön helyiségben kapott helyett az illemhely és kézmosó.

Az erdei környezetben lévő lakóház irányára: 16,4 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni az értékesítőt a 06-20-409-7394 telefonszámon!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása