Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: nyaralo-008 Nyomtatás

Autentikus villa a Balaton partján, közel a vízparthoz eladó

Az egykori balatoni villaépület, 3 külön-bejáratú lakrésze alkalmas arra, hogy 2- 3 generáció, együtt és mégis külön lakjon itt vagy nyaraljon.

A Balaton déli partján, a szabad strand szomszédságában, eladó egy luxus kategóriás balatoni villa, melyben három külön-bejáratú lakrész került kialakításra. A három lakrész, kiválóan alkalmas, a 2 - 3 generáció együtt nyaralására vagy állandó itt tartózkodásra.

A mindenkori tulajdonos és vendégeik, élvezhetik a Balaton közelségét, a szabadon megközelíthető vízpartot, a személyhajó és vitorlás kikötőt. A vitorláskikötőben tarthatják vitorlásukat, a szép parkban pedig nagyokat tudnak sétálni. A 35 méter széles telek, 1651 m2 térmértékű, teljesen bekerített és szépen parkosított. Az utcai kerítés masszív szerkezetű, automata kapun lehet az autókkal beállni a burkolt udvarra.

A telken két épület van. A főépület 12 m x 17 m külméretű, melyben található a 3 külön-bejáratú, komplett lakrész. A melléképület 7 m x 9 m külméretű, ebben található a nyári konyha, vendég lakrész, fürdőszoba, közösségi helyiség. Az épület szerkezetei: beton sávalap, főfalai 38 cm vastag téglafalak, vasbeton födém, vasbeton koszorú, fa tetőszerkezeten csornai, hódfarkú kettős cserépfedés. A képen a főépület, tőle balra a melléképület látható.

A külső főfalakra a fokozott hővédelem érdekében hőszigetelés került. Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, zsalukkal, szúnyoghálókkal felszerelve. Az épület teljes körű felújítása jól sikerült, a beépített anyagok, burkolatok, berendezések, felszerelések első osztályú, prémium termékek. A kép a főépület egyik homlokzatát ábrázolja a keleti terasszal.

Ennek a földszinti lakrésznek az érdekessége, hogy van közösségi tere. A családtagok itt közösen főzhetnek, ehetnek,- ihatnak, társaloghatnak, kicserélhetik tapasztalataikat, majd a társaság elvonulása után mindenki pihenhet a külön-bejáratú, saját lakrészébe. A földszint kb. 145 m2 alapterületű. A kertkapcsolatos, 30 m2 alapterületű teraszon keresztül jutunk be az épület közös előterébe. A közös előtérből lehet megközelíteni a földszinti és a tetőtéri 2 lakrészt.

A földszinten, egyenesen tovább haladva a közlekedőből nyílik egy tároló, kettő vendégszoba, fürdőszoba, egy különálló lakrész (gardrób, hálószoba,- fürdőszoba kapcsolattal) kijárattal a teraszra, illetve az egy térben lévő konyha,- étkező,- nappali szoba és a társalgó.

A kép, a jól felszerelt konyhát ábrázolja. A konyha folytatásaként van a közlekedő. A közlekedőből nyílik a vendégmosdó, illetve a közlekedőből lehet kimenni a 15,67 m2 alapterületű, fedett, keleti teraszra. 

A képen a nappali, étkező, konyha és a társalgó látható.

Szobákban klímák biztosítják a mindig kellemes hőérzetet.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 2 x 380 Volt ipari áram is 2 x 160 Amper áramerősséggel) és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték az utcában van, szükség esetén bevezethető. A nyaraló fűtése elektromos fűtőtestekkel történik. A házra és a lakók értékeire riasztórendszer van kiépítve. 

A kép, a földszinti előző fürdőszobát ábrázolja egy másik nézetből.

A kép, a földszinti egyik hálószobájában készült.

A képen, az előző hálószobához, az itt látható fürdőszoba kapcsolódik.

A tetőtér kb. 128 m2 alapterületű. A tetőtérbe felérkezve van egy közös előtér, innen nyílnak külön-bejáratú lakrészek. Az egyik lakrész 1 + 2 hálószobás kb. 71 m2 alapterülettel. Itt közlekedő, kettő szoba, fürdőszoba, nappali,- konyha,- étkező került kialakításra. A nappali szobából kijárat van a kb. 18 m2-es erkélyre.

A másik lakrész nappali + 1 szobás kb. 57 m2 alapterülettel. Közlekedő, szoba, fürdőszoba, nappali,- konyha,- étkező került kialakításra. A nappali szobából kijárat van a kb. 15 m2-es erkélyre. A képeken a tetőtéri 1 + 2 szobás lakrész nappali,- konyha,- étkezője látható.

A kép, a tetőtéri 1 + 2 szobás lakrész konyháját ábrázolja.

A képen a tetőtéri 1 + 2 szobás lakrész konyha,- étkező,- nappali szobája látható.

A képen, a tetőtéri 1 + 2 szobás lakrész egyik hálószobája látszik.

A tetőtéri 1 + 2 szobás lakrész hálószobáihoz, a képen látható fürdőszoba tartozik.

A kb. 50 m2-es melléképület helyiségei: szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, mosdó, tároló és közösségi helyiség. Az épület vendég lakrészként jól funkcionál, hiszen ha szabadtéri tevékenység, vagy kerti grill parti van, akkor ez az épület, mint kiszolgáló helyiség működik. Nem kell a főépület konyháját használni, itt helyben lehet sütni - főzni-bográcsozni és végül elmosogatni. A képen melléképület és a kert látható.

Az elegáns, szinte minden igényt kielégítő nyaraló alkalmas társasági élet élésére, vendégfogadásra, családi együttlétekre, kikapcsolódásra. A strandoláson kívül megtalálják számításukat a vitorlás hajó tulajdonosok is, hiszen nem sokat kell sétálni a kikötőben (260 méter) lévő vitorlásáig.

A balatoni nyaraló irányára 179,99 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez hívja az értékesítőt 06-20-409-7394 telefonszámon!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása