Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Referencia ingatlanok

Kódszám: referenciaingatlan_08 Nyomtatás

Ennek az új-építésű, színvonalas eladó nyaralóépületnek egyetlen hibája, hogy lepattogzott a festék az esőcsatornájáról

Figyelem! Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia-munka szerepét tölti be.

A gyönyörű ingatlan őszintén kimondva, nem való bárkinek

Balaton déli partján, üdülőövezetben, 324 m2 térmértékű, önálló, összközműves telken eladó egy 1997 évben épült nyaraló. A nyaraló pont olyan ma is, mintha csak most építették volna, újszerű és igényes. Előkelőbb körök előtt is megállja a helyét, nem lehet vele szégyenkezni.

Az állandó lakosok által lakott, biztonságos környezetben lévő ingatlantól az élelmiszerbolt-, étterem-, buszmegálló-, vasútállomás-, strand kb. 600 méter távolságon belül megtalálhatók. A képen a hátsó terasz látható.

A nyaraló szerkezetei: vasbeton gerendarács alap, 38 cm vastag tégla külső határoló falak, homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, vasbeton nyílásáthidalók, főbejárati ajtója különleges biztonsági ajtó, vasbeton födém, vasbeton koszorú, fa tetőszerkezet, Bramac tetőcserép. Az épület vezetékeinek nagy része vörösréz. Az épületet a betörés ellen, korszerű riasztórendszer védi.

A nyaralóépület kb. 36,8 m2 nettó alapterületű földszintjén: amerikai konyha,- étkező,- nappali szoba, fürdőszoba, míg a kb. 32,64 m2 alapterületű tetőtérben: 2 hálószoba, fürdőszoba, előtér, lépcsőház található. Az előzőekben említett alapterületeken kívül a földszinten 19 m2 alapterületű fedett terasz, a tetőtérben kb. 8 m2 alapterületű erkély lett kialakítva. A képen a nyaraló alaprajzi elrendezése látszik.

A képen a nappali szoba látszik.

  

A képeken a konyha és az étkező látható. A tűzhely vezetékes gázról üzemel. A baloldalon látható szekrény részben a hűtőszekrény van beépítve. A jobb oldalon látható ablakkönyöklő kanadai márványból készült. Az étkező közvetlenül a konyha és a nappali szoba közé került.A képek az egyedi fenyőbútorokkal beépített konyhát és étkezőt ábrázolják. 

  

Az ingatlanba minden közmű bevezetésre került: vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna. A nyaraló hőtechnikai szempontból kielégíti a lakóház fogalmát. Az épület gázközponti fűtéssel rendelkezik. A radiátor csövei az aljzatbetonban lettek elvezetve. A képek a földszinti fürdőszobát (kád, mosdó, WC) ábrázolják, a melegvizet is előállító kombi gázkazánnal.

A képen a tetőtéri lépcsőfeljáró látható.

    

A képeken a tetőtéri 14,61 m2 alapterületű, gyerek hálószoba látszik, balra az erkély kijárattal.

A képen a tetőtéri fürdőszoba (kád, mosdó, WC) látszik.

A képen a tetőtéri 7,16 m2 alapterületű, szülői hálószoba látható.

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása