Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: nyaralo-003 Nyomtatás

Vízparti utcában jó állapotú, balatoni ikernyaraló

Balaton déli partján, külön-bejáratú, szeparált ikernyaraló-rész, 224 m2 térmértékű, telekhányaddal, az ikernyaraló-rész másik felének későbbi megvásárlási lehetőségével eladó.

A Balaton déli partján, vízparti utcában (nem közvetlen vízparti), a szabad strandtól 183 méterre, jó állapotú, külön-bejáratú ikernyaraló-rész, 224 m2 térmértékű, kizárólagosan használt telekhányaddal, külön közművekkel, külön mérőórákkal, az ikernyaraló-rész másik felének későbbi megvásárlási lehetőségével eladó. Befektetésnek kiváló.

A nyaralót folyamatosan ki lehet adni bérbe és az ebből befolyt összeg bőven fedezi a nyaraló kiadásait, ez által, biztos bevételre tehet szert. Hajóállomás és vitorláskikötő 2500 méter, M7-es autópálya lehajtó kb. 5,7 kilométer. A képen az eladó ikernyaraló-rész látható.

A ’80-as évek elején épült nyaraló szerkezetei: betonalap, tégla falazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedés. Az épület a terepszinttől megfelelően ki van emelve, 3 lépcsőfokon lehet felmenni a teraszokra. A padló kétszeres vízszigeteléssel van ellátva. Külső homlokzati nyílászárói egyedi legyártású fa szerkezetűek, zsalukkal, szúnyoghálókkal felszerelve.

Tulajdonos 2014. évben felújítási munkálatokat végzett, ennek keretében kicserélésre kerültek a padlóburkolatok, a víz- és a szennyvízelvezetés csövei, a villanyvezetékek és új a fürdőszoba is. A teraszok és erkélyek burkolatai szintén újak. A konyhabútor és a tűzhely is új.

  

A képen, az eladó nyaraló-rész, utcai, földszinti, részben fedett terasza látható.

A képen, a hátsó terasz és erkély látszik.

A nyaralót jó nevű építész tervezte és ennek kapcsán rendkívül jó használati értékkel bír, ugyanis 2 kényelmes terasza és 2 erkélye van, így mindig lehet találni árnyékos helyet a pihenéshez, olvasáshoz, beszélgetéshez. Ezen kívül fontos megemlíteni, hogy a földszinten és a tetőtérben is van 1 - 1 fürdőszoba és 1 - 1 külön illemhely, mely biztosítja az egyidejű használat lehetőségét. A nyaraló földszinti alapterülete teraszokkal együtt 53,58 m2, míg a nyaraló tetőtéri alapterülete erkélyekkel együtt 41,21 m2. Az ikernyaraló-rész nettó össz-szint alapterülete: 94,79 m2.

A nappali szobához közvetlenül kapcsolódik egy terasz és az előtérből is ki lehet menni egy másik teraszra, mely a Balaton irányába néz. 

A képen az egyik nyaraló egység beépített konyhája látható.

A képen a nyaraló-egység felújított fürdőszobája látszik.

A nyaraló ápolt, jól karbantartott, azonnal használható. A nyaraló társasházzá alakítható. Irányára: 22,9 millió Ft. Az ingatlan, egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont-egyeztetésért hívja az értékesítéssel megbízott ingatlanirodát a 06-20-409-7394 telefonszámon!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása