Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: nyaralo-006 Nyomtatás

30 méter széles, közvetlen vízparti ingatlan, 3335 m2 telekkel, házzal eladó

A 30 méter széles, 3335 m2 térmértékű nagy telek alkalmas nyaralásra, üdültetésre és mindenre, ahol a közvetlen vízkapcsolat vagy a Balaton látványa szükséges. 

Balaton déli partján, csendes nyugodt, nádmentes helyen, 3335 m2 térmértékű, teljesen bekerített, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, közvetlen vízparti ősfás telek, felépítményekkel, 22 éve bejáratott idegenforgalmi tevékenységgel, stabil visszajáró vendégkörrel, kiszámítható és tervezhető pénzforgalommal, 2019 évi foglalásokkal, jelentős Goodwillel eladó. A telek, 30 méter szélességben, kiépített partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez.

Az ingatlan előtt nincs állami és/vagy önkormányzati földterület, nincs elé tervezve sétány sem, ennél fogva az ingatlan jogtiszta, közvetlen vízparti. A Balatonnál egyre kevesebb az ilyen nagyságú egybefüggő terület. Elsősorban arra való, amire jelenleg is ki van találva, idegenforgalmi vállalkozásra, de alkalmas Cég székhelyének,- telephelyének,- vállalati üdülőjének, valamint megtalálhatják számításukat az ingatlanfejlesztők is.

Az ingatlan, a jelenleg hatályos rendezési Terv alapján, 20 % mértékig beépíthető. Közművek közül be van vezetve: vezetékes ivóvíz, szennyvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 25 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz. Az ingatlan irányára a tartozékaival, alkotórészeivel, de ingóság nélkül: 350 millió Ft. Megvásárolhatja: magánszemély, Cég, külföldi állampolgár valamint több magánszemély is, de egyszerre, egy időben, egy adásvételi szerződés keretén belül.

Minden további információ személyes találkozó alkalmával, egyeztetett helyen és időben kapható. További képek, virtuális katalógusunkban megtekinthetők. A találkozás időpontjának és helyszínének pontosítására hívja az értékesítéssel megbízott ingatlanirodát a 06-20-409-7394 telefonszámon!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása