Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Referencia ingatlanok

Kódszám: referenciaingatlan_04 Nyomtatás

Az vagy, amid van

Figyelem! Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia-munka szerepét tölti be.

Ha Önnek teljesen mindegy hol van és milyen a megvásárolni szándékozott vízparti ingatlan, akkor vegyen bárhol, bármit. Ha azonban azt szeretné, hogy a felsőbb körök felnézzenek Önre… 

Balaton déli partján, eladó egy felsőkategóriás, kiváló adottságú, teljesen körbekerített, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, közvetlen vízparti kb. 1080 m2-es telek, kb. 200 m2 új házzal. Az ingatlan könnyen megközelíthető Budapest irányából vasúton és az M7-es autópályán. A nádmentes helyen lévő telek kb. 18 méter szélességben, kiépített partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez.

A Balaton vize és a magántulajdon között idegen földrészlet nem található, így az ingatlan közvetlen vízparti. A település Rendezési terv előírásai az ingatlant nem érintik, nincs elé tervezve sétány. Építésügyi,- Vízügyi Hatóságilag, Ingatlan-nyilvántartás szerint is jogtiszta tulajdon.

A Balaton medre itt sekély, homokos, lassan mélyülő, kiválóan alkalmas kisgyermekek fürdőzésére. Strand nincs a közelben. A part előtt nádas nincs, így mindenkor élvezheti a színeit gyakran váltogató ezerarcú Balaton örök látványát, a csodálatos naplementéket, és az északi part éjjel pislákoló fényeit.

A hely, a vízparton belül is egyedülálló. A vevő itt nem csak a vízkapcsolatot és a panorámát kapja meg, hanem a nyugalmat is. A szomszédok csendesek, intelligensek, ennél fogva maga az ingatlan és a kert tökéletesen alkalmas pihenésre. A közvetlen vízparti ingatlan egyebekben mindent tud, amit egy vízparti ingatlannak tudnia kell.

A nyaraló úgy lett megépítve, hogy tulajdonosa télen-nyáron itt lakhasson. A ház kétszintes, Balatonra tájolt terasszal, erkéllyel, nappalival, 3 szobával, fürdőszobákkal, konyhával és minden kényelmi felszereléssel ellátott. Felhasznált anyagai: mindenből a legjobbak. A képen a földszinti konyha,- étkező látható.

.

A nappali szobából ki lehet menni a Balatonra tájolt fedett teraszra.

A képen az egyik földszinti hálószoba látszik.

A földszinti hálószobákhoz ez a fürdőszoba tartozik. A WC külön helyiségben került elhelyezésre.

A kép a tetőtéri lakóteret ábrázolja, szemben az erkéllyel, jobbra a fürdőszobákkal és a kazánházat is magában foglaló háztartási helyiséggel.

  

A képeken a tetőtéri fürdőszobák láthatók.

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása