Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: lakas-003 Nyomtatás

Penthouse lakás a vízpart közelében eladó

Mindenkinek jó szívvel ajánlom, akiknek fontos a lakás dekoratív megjelenése és nem mutatkozhatnak szerényebb lakással ismerőseik előtt. 

A Balaton déli partján, klasszikus üdülőövezetben a vízparton, újépítésű társasház legfelső szintjén eladó egy egyedi tervezésű és berendezésű, elegáns penthouse lakás. A társasház 1971 m2 bekerített, parkosított telken helyezkedik el. A lakáshoz tartozik a társasházi közös tulajdonból egy kb. 164,5 m2 térmértékű, közösen használt eszmei telekhányad, valamint egy kizárólagos használatú gépkocsi parkolóhely.

Ez a telekhányad, egyúttal a "zöldfelület arány" egyik alapja, a társasház telke szellős, nem zsúfolt. A telekre automatizált kapun lehet autóval behajtani. A társasház kertje parkosított és közvetlenül szomszédos a szabad stranddal, melyre a kertből gyalogosan a kiskapun lehet kimenni. Hajókikötő kb. 200 méterre van az ingatlantól.

A Penthouse lakás előnyei: A lakás, a lakóépület legfelső emeletén, egyetlen lakásként helyezkedik el, ezen a szinten szomszéd nincs. Ezen a szinten kevesebb a zaj, kevesebb a por, jobb a levegő, szebb a kilátás. Mivel nincs felső lakó, nincsenek fentről jövő szomszédzajok sem, nincs leáztatás. A lakásban minimális a fűtésköltség, a lakásban fűtés nélkül is meleg van, melynek oka, az alsó lakásokból felfelé áramló meleg levegő.

A társasházban élők jogait és kötelességeit az Alapító Okirat szabályozza, a kulturált együttélés szabályait a Házirend szabályozza. A lakóközösség döntése értelmében kistestű kutyát lehet tartani a lakásban és a kertben. A társasház ügyeit a közös képviselő, a további ház körüli munkálatokat a gondnok és a kertészek végzik. A társasház kívül-belül gondozott, tiszta, ápolt, rendezett.

Felérkezve a társasház legfelső szintjére (harmadik emelet), a főbejárati ajtón belépve a lakás központi helyiségébe érkezünk, a nappali,- konyha,- étkezőbe. A konyha mögött található a kamra. A nappaliból nyíló „L”-alakú folyosóról nyílnak a további helyiségek: a két hálószoba, a fürdőszoba (kád-mosdó) és az illemhely. A lakás kb. 76 m2 alapterületű, mely alapterülethez kapcsolódik a terasz. A képen az egy térben lévő nappali,- konyha,- étkező látható.

A lakás a tulajdonosok és a belsőépítész közös elgondolása alapján került megtervezésre és a lakberendező közreműködésével valósult meg az itt látható végleges forma. A lakás fiatalos megjelenésű, a halvány pasztell színeivel mérsékelt eleganciát tükröz. Burkolatok anyaga és színe egyszerű, nem hivalkodó, kiváló minőségű anyagok. A nappali a lakás legforgalmasabb helye, itt ültetjük le a vendégeket, és mi magunk is itt élvezzük az otthoni pihenést, továbbá a nappalink mondja el a legtöbbet rólunk. A képen a nappali,- étkező és a terasz kapcsolat látszik.

A lakás kényelmes használatát fokozza a nagy fedett és nyitott terasz, valamint az itt elhelyezett kültéri jakuzzi. A teraszburkolat trópusi fából készült, szép, mutatós, időjárás ellenálló, csúszásmentes. A terasz különlegesen megerősített vasbeton-szerkezetű, mely könnyedén elbírja a jakuzzi súlyát. 

Az exkluzív belső tér nappali részében bio kandalló került elhelyezésre, mely különlegessége, hogy fa helyett bioetanol a tüzelőanyaga. A kandallót lehet úgy is használni, mint egy légfrissítőt, ekkor különböző természetes olaj aromát lehet használni a működtetésére. A kép a terasz egy részét ábrázolja.

További extrák: 12 ponton záródó hőálló- és betörésbiztos bejárati ajtó, Esprit szőnyegek, kristály utánzatú energiatakarékos LED-lámpák, Sto-beltéri falfesték (mosható, többször újrafesthető), portaszító függönyök futósíneken, szobákban klímák, telefonról indítható fűtés, kaputelefon, riasztó. A fa beltéri ajtók, ablakok hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek szúnyoghálókkal, automata működtetésű redőnyökkel felszerelve. A képen a nappali,- konyha,- étkező látható egy másik nézetből.

A mosogató gránit, a csapatelep kihúzható teleszkópos kifolyóval rendelkezik. A képen az egyedi tervezésű, magasfényű konyhabútor látszik a beépített konyhai gépekkel: kerámia főzőlap, villanysütő, szagelszívó, mikrohullámú sütő, mosogatógép, hűtőszekrény.

A folyosón lévő beépített szekrényben került elhelyezésre a lakás egyedi fűtését és melegvíz ellátását biztosít Viessman kombi gázkazán. A lakásban padlófűtés van, a fürdőszobában kiegészítésként törülköző szárítós radiátor is van. A kép a lakás fűtését és melegvíz ellátását biztosító gázkazánt ábrázolja.

A berendezési tárgyak Ravak termékek. A képen a fürdőszoba (kád,- mosdó) látható.

A képen az illemhely (WC,- kézmosó) látszik.

A kép az egyik hálószobát ábrázolja.

A képen a másik hálószoba látható.

A kép, a lakás mérethelyes alaprajzi beosztását ábrázolja.

A lakás értéke, itt ezen a helyen fokozatosan emelkedik a növekvő keresletnek és a csökkenő lehetőségeknek köszönhetően. Az ingatlan irányára 88 millió Forint. Komoly érdeklődő jelentkezését várjuk aki rendelkezik a fenti vételárral. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni az értékesítőt a 06-20-409-7394 telefonszámon!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása