Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: lakas-002 Nyomtatás

Új lakás a vízparton, balatoni panorámával

Öröm, vidámság, szabadon megközelíthető Balaton part, jó közellátás és igazi balatoni hangulat.

A Balaton déli partján, az egyik legnépszerűbb nyaralóhelyen, a vasút és a vízpart között, vízparti jellegű apartman-házban,  eladó egy 2010 évben épült Balatonra panorámás, extra méretű terasszal rendelkező földszinti apartman. Az előkelő helyen fekvő apartman-ház teljesen bekerített, zárt, 3542 m2 földterületen fekszik, olyan üdülőparkszerű. A képen az apartman nappali szobája látható, a szép kilátással.

  

Az új apartman kb. 109 m2 nettó alapterületű 1 + 3 félszobás, kiválóan alkalmas kicsiknek és nagyoknak. A szabad strand vízéig nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton. A szabad strand vize 82 m a hajóállomás 650 méter távolságra van az apartmantól. 100 méteren belül minden közellátás (halsütő,- lángos,- fagylalt,- bisztró, étkezési,- bevásárlási lehetőség) elérhető. A kiváltságos hely lehetővé teszi, hogy gyalog, egy szál fürdőruhába lehessen a strandra menni. A képeken az apartman lakószobája látszik.

Az apartman, igazi nyaralásra, kikapcsolódásra alkalmas. Tulajdonosának nincs gondja semmire, a közös tulajdonú részeket a társasházi közös képviselő és a gondnok intézi a csekély 5000 Ft/hó közös költség megfizetése ellenében. A tulajdonviszonyokat a társasház alapító okirat, a kulturált együttélés szabályait a házirend szabályozza. A kép az apartman léptékhelyes beosztását ábrázolja.

  

Adásvétel tárgyát képezi az önálló albetéten nyilvántartott apartman és a hozzátartozó közös tulajdon, ami kb. 178 m2 osztatlan közös földterületnek felel meg. Az apartmanhoz tartozik egy gépkocsi parkoló és egy zárható kizárólagos használatú tároló.

A képen a konyha látható.

A képen, szintén a konyha látszik, egy másik irányból nézve.

A képen a fürdőszoba látszik.

A kép az extra méretű (93,2 m2), részben fedett terasz egy részét ábrázolja.

A 109 m2-es 1 + 3 fél szobás apartman irányára: a parkolóval, a tárolóval, a kb. 178 m2 osztatlan közös földterülettel, extra méretű Balatonra panorámás terasszal 60 millió Ft. A vételárba elsősorban a helyet kell megfizetni. A részletekért hívja az értékesítéssel megbízott ingatlanirodát a 06-20-409-7394 telefonszámon! 

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása