Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: haz-007 Nyomtatás

Eladó lakóház a Balatonnál, ahonnan a képen látható panoráma élvezhető

(Gyönyörű luxusház, szép kilátással a Balatonra, eladó)
 
 

A Balaton északi partján, panorámás családi lakóház eladó. A házból és a telekről is szép kilátás nyílik a tóra. A Balaton légvonalban, 400 méterre található az ingatlantól. A ház, a telek felső részében épült, alatta saját földterület van. Ide már nem építkeznek, ezért a jelenlegi, 180 fokos balatoni panoráma elvehetetlen, vagyis örök. A képen, a tolóajtós, polikarbonátfedésű 4 m x 10 m x 1,5 m méretű medence, alatta a sportpálya és a balatoni panoráma látható.

Az önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, 1577 m2 térmértékű telek teraszos kialakítású. Három terasz került kialakításra. A legfelső teraszon épült meg a ház, a középső teraszon került elhelyezésre a medence, és a kerti dísztó a halakkal, a legalsó teraszon pedig egy sportpálya lett kialakítva.

A lakóház külső főfalai 38 vastag Porotherm téglából épültek és Terranova hőszigetelő vakolattal lettek vakolva. A tetőzet, fa tetőszerkezeten hódfarkú cserépfedés. Az épület villámvédelme megoldott. A külső homlokzati nyílászárók, fokozott légzárású, kétrétegű hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetek, alumínium redőnyökkel, szúnyoghálókkal ellátva. A Markilux típusú árnyékoló automata működtetésű, időtálló termék. 

Az alagsor helyiségei: előtér, tároló, kamra, lépcsőház, közlekedő, nappali szoba, konyha és fürdőszoba. Az alagsor kb. 62,83 m2 alapterületű, mely alapterülethez jön hozzá a kb. 47,58 m2-es terasz. A földszint helyiségei: közlekedő, három hálószoba, mosdó,- WC és fürdőszoba. Mindegyik szobából ki lehet menni a panorámás erkélyre. A földszint kb. 83,18 m2 alapterületű, melyhez jön a kb. 22,82 m2 alapterületű erkély.

A tetőtér helyiségei: közlekedő, gardrób, három hálószoba és fürdőszoba. A tetőtér kb. 55,22 m2 hasznos alapterületű. A képen a kb. 45 m2 alapterületű nappali szoba látszik. A nagyméretű helyiség a társasági élet tere. Az étkezőgarnitúra 12, az ülőgarnitúra 10 személyes. Hűvösebb időben egy kandalló adja a meleget. 

Minden közmű be van vezetve: vezetékes ivóvíz, szennyvízcsatorna, villany (220 Volt és 380 Volt ipari áram is 3 x 50 Amper áram erőséggel), vezetékes földgáz. Az ingatlan irányára: 450 millió Ft. vagy ennek megfelelő valuta. Az ingatlan, egyeztetett időpontban megtekinthető. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a 06-20-409-7394 telefonszámot!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása