Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: haz-006 Nyomtatás

Pénzügyi válság, vagy balatoni ingatlan?

Jöhet bármilyen világ, legjobban az ingatlan őrzi meg az értéket

Balaton északi partján, örökpanorámás balatoni villa eladó. A telek kb. 50 méter szélességben kapcsolódik a balatoni panorámához. Az ingatlan, a rusztikus sítlus jegyeit viseli. A stílus ismérvei a melegség, a funkcionalitás, az időtállóság. Többnyire tömörfából készült bútorok, tégla, mészkő vagy fa burkolatok jellemzik. Ami a színhasználatot illeti, egyértelműen pasztell és natúr színek a jellegzetessége.

A Balaton északi partján, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 1605 m2 térmértékű, teljesen bekerített, gyönyörűen parkosított telken eladó egy örökpanorámás balatoni villa. A házból és a telekről is örökpanorámás kilátás nyílik a Balatonra. A ház elé már nem építhetnek, ezért a panoráma örök és elvehetetlen. Az ilyen jellegű ingatlanokból is kevés van.

A tájba illő kb. 200 m2 nettó össz-szint alapterületű, szinteltolásos  családi ház a telek felső részébe épült. A telek minden pontjáról, a házból és mind a négy teraszról a balatoni panorámában gyönyörködhetünk. A telek déli égtáj felé lejt kb. 24 fokos meredekséggel. A nagy gondossággal összeválogatott növényeket, fákat az automata öntözőrendszer öntözi.

A családi házat a tulajdonosok 2008 évben építették, különösen nagy figyelmet fordítva arra, hogy szinte minden helyiségből kilátás legyen a Balatonra. Ezt sikerült is megvalósítaniuk. Földszint és tetőtér került kialakításra, két külön bejáratú lakrésszel, melyek biztosítják az elkülönült használatot.

A ház szerkezetei: betonalap, téglafalazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedés. A külső főfalakra a pótlólagos hővédelem érdekében Dryvit hőszigetelés került. Nyílászárói hőszigetelt 3 rétegű üvegezésű, egyedi legyártású fa szerkezetek spalettákkal ellátva. 

A földszint helyiségei: előtér, nappali szoba, konyha, étkező, kettő szoba, fürdőszoba, külön illemhely és ajtóval szeparálható lépcsőház. Ezen a szinten van a két árnyékolható, nagyméretű Balatonra panorámás terasz, egy külső megközelítésű tároló, gépház és a kétállásos garázs. Az egyik teraszon került megépítésre a vízforgatós, homokszűrős medence. 

A képen, a főbejárat látszik.

A kép, a földszinti lakrész konyháját ábrázolja.

A képen, az étkező látható.

A nappali szobából ki lehet menni a két irányba tájolt panorámás teraszokra. A képen a földszinti lakrész nappali szobája látható.

A képen, a földszinti lakrész egyik hálószobája látszik.

Minden közmű be van vezetve. A kép a földszinti fürdőszobát (mosdó- zuhanyozó-bidé) ábrázolja.

A kép, az egyik tetőtéri hálószobában készült.

A tetőtér helyiségei: konyha,- étkező, három hálószoba, fürdőszoba (zuhanyozó- mosdó-bidé), külön illemhely. A képen, egy másik tetőtéri hálószoba látható.

A képen a tetőtéri fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó- bidé) látható. Az illemhely külön helyiségben lett kialakítva.

A képen, a beépített konyha látszik.

A harmadik szobából kijárat van a fedett, de szintén panorámás teraszra. Minden szobában van TV vételi lehetőség és Wi-Fi. A magas műszaki színvonalon megépített, igényesen berendezett villa a családi, baráti célokat is kielégít, de elvonulásra is alkalmas. Az örökpanorámás villa irányára 198 millió Forint. Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni az értékesítőt a 06-20-409-7394 telefonszámon!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása