Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: haz-008 Nyomtatás

Balatoni örök panoráma, csend, nyugalom és finom borok

(Miközben piheni fáradalmait, regenerálódik, a Balaton látványában gyönyörködve, saját aranyérmes borait ihatja.)

A Balaton északi partján, világhírű bortermő vidéken, hegytetőn, 12425 m2 szőlőterületen, 2013 évben épült lakóház megnevezésű ingatlan eladó. A lakóház (barlanglakás), szabályos építési engedéllyel épült, illetve használatba vételi engedéllyel rendelkezik, melyben az I fokú Építésügyi Hatóság nyilatkozata alapján, emberi tartózkodásra alkalmas.

A hegy déli lejtőjén fekvő szőlőbirtok nagyon híres. A korábbi tulajdonosai arisztokraták, akik tudták, hogy a déli lejtőn érő szőlő mindegyike aranyérmes borokat terem. A szőlőt képzett személyzet műveli, akik távlatban is maradnának. A felesleg a borturizmus részeként értékesíthető.

A lakóház a sziklába lett építve, tulajdonosa képes volt megfizetni a beépített prémium anyagokat, és a kiváló építőmester munkáját. A ház garantáltan megvédi tulajdonosait az időjárás viszontagságaitól. Az építés során a minőségen túl, a hő,- hang, illetve a víz elleni szigetelés extrém megoldásokkal technológiákkal lett megvalósítva. A hagyományos módon épült lakóingatlan szerkezetei: 60 cm vastag kőfalak, vasbeton koszorúk,- áthidalók,- födém. A födém hő,- hang és vízszigetelését 1 méteres föld borítja, melynek tetején kilátóterasz lett kialakítva.

A lakóingatlan, gyéren lakott területen fekszik. Itt örül az ember, ha végre egy másik emberrel találkozik. A távolabb lévő szomszédság befogadó. A képeken a konyha,- étkező,- nappali szoba látható.

A képen, a konyha,- étkező,- nappali látszik egy másik nézetből.

A kép, a jól felszerelt beépített konyhát ábrázolja.

A képen, egy másik hálószoba látható.

Közművek közül a villanyvezeték van bevezetve (220 Volt és 380 Volt ipari áram 3 x 32 Amper áramerősséggel) földkábelen. Víz és szennyvíz házi vízellátó rendszer hidroforral, házi szennyvízkezeléssel zárt tartállyal van megoldva. A képen az egyik fürdőszoba látszik.

A kb. 207 m2 nettó alapterületű lakóház: beálló, előszoba, konyha,- étkező,- nappali szoba, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, biliárdterem helyiségekből áll. További építmények a kilátó,- napozóterasz, borospince, gazdasági épület. A kép, az egyik hálószobát ábrázolja.

A képen, a másik fürdőszoba látható.

A képen, a biliárd terem látszik.

Különálló építmény a hűvös borpince. Csak saját termesztésű, aranyérmes borok vannak benne. A belső levegő hőmérséklete és páratartalma télen-nyáron állandó.

A kép, a nagyobbrészt terepszint alatti, sziklába vájt lakóházat ábrázolja.

Az elvehetetlen, vagyis örök panorámás lakóingatlan irányára: 185 millió Ft. Tulajdonos balatoni vízparti ingatlant értékegyeztetéssel beszámít. Minden további információért legyen kedves felhívni az értékesítéssel megbízott ingatlanirodát 06-20-409-7394 telefonszámon!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása