Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: nyaraló-0013 Nyomtatás

Csendes, nyugodt présház-nyaraló, Pécselyen eladó

A csendes, nyugodt, oxigén-dús, természetes környezetben nagyokat lehet pihenni, sétálni.

A Balaton Felvidéki Nemzeti Park területén, a Pécselyi-medencében, Pécselyen, a csendes,- nyugodt Zádor-hegyen, 4629 m2 térmértékű földterületen, háromszintes présház-nyaraló eladó. Pécsely, a védett növény és állatfajaival, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. Az ingatlan, a Zádor-vártól nem messze található. Az ingatlant Barnag felől 2,5 kilométeres murvás/köves úton lehet megközelíteni, mely egyben a turista útvonal része is.

A Balaton Felvidéki Nemzeti Park Igazgatóságának fennhatósága alá tartozó épület anyaga, formája megfelel a szigorú előírásoknak,- feltételeknek. A terület művelési ága: rét megnevezésű. Minden, ami a házzal és a területtel kapcsolatos, törvényes és jogtiszta. A képen a présház-nyaraló egyik terasza látható. 

Az épület vegyesen, kőből, téglából épült és 1990 évben tulajdonosa felújította, ekkor került rá a földszint és a tetőtér. Külső homlokzati ablakai, hőszigetelt üvegezésű fa ablakok zsalukkal felszerelve, tetőzete Bramac betoncserép. A képen a ház látszik a pince bejárattal.

A kép a jól karbantartott épület egyik homlokzatát ábrázolja.

A képen, a présház-nyaraló másik homlokzata látható.

Pince alapterülete kb. 66,86 m2, földszint alapterülete kb. 48,79 m2, tetőtér alapterülete kb. 50 m2. Ezen alapterületeken felül csatlakozik a házhoz a kb. 12,92 m2-es, a kb. 23,29 m2-es betonozott terasz, valamint a kb. 13 m2-es füves terasz. A képen a présház-nyaraló alaprajzi elrendezése látszik.

Fűteni a képen látható kályhával lehet. A képek a lakószobában készültek.

Főzni a palackos gázról működő tűzhelyen lehet. A képeken a konyha-rész látható.

Villany van. A 40 méter mély fúrt kútból nyert vizet lehet ivásra fogyasztani. Ezen a természetvédelmi területen nincs mezőgazdasági művelés, nincs semmiféle szennyeződés, a víz kristálytiszta és be van vizsgálva. A fürdőszoba akkora, hogy elfért benne az automata mosógép is. A használat során képződött szennyvíz ideiglenes tárolása megoldott. A képen a fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) látszik.

A kép, a földszinti lakószobában készült.

A kép a tetőtérbe felvezető, kényelmes tölgyfa lépcsőt ábrázolja.

A képen az egyik tetőtéri szoba látható.

A kertben többféle termő gyümölcsfa van: cseresznye, meggy, alma, birs, őszibarack és dió. A képen a szőlő látszik.

A kép, a szőlőben készültek, ahol 4 sor Királyleányka és 4 sor Rizling fehérborszőlő van.

A kép, a szőlőt ábrázolja. 

A terület ősszel sem veszít romantikájából. Ilyenkor már készen vannak a borok.

A békés, nyugodt helyen lévő présház-nyaraló vételára teljes berendezéssel együtt: 24 millió Forint. Az ingatlant, egyeztetett időpontban lehet megtekinteni. A megtekintési időpont egyeztetéséhez, legyen szíves felhívni a 06-20-409-7394 telefonszámot!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása