Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Referencia ingatlanok

Kódszám: referenciaingatlan_09 Nyomtatás

Nyaralás, felüdülés ebben az eladó, örökpanorámás faházas nyaralóban

Figyelem! Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia-munka szerepét tölti be.

A Balaton látványa, segít elfelejteni a hétköznapok gondjait.

Balaton keleti partján, strand közelében pihenésre, nyaralásra alkalmas háromszintes faházas nyaraló 447 m2 térmértékű, teljesen bekerített, önálló helyrajzi számon nyilvántartott parkosított telekkel eladó. A strand,- büfé,- élelmiszerbolt 5 perc gyalog, míg a vasútállomás, buszmegálló 1000 méterre található. A telekre be lehet állni személygépkocsival.

A faház 1991 évben kapott használatbavételi engedélyt. Az 52 m2 hasznos alapterületű Csehszlovák „Tatranec” Magyarul Tátra típusú faház alagsorában 10,0 m2 pince, a kb. 40 m2 nettó alapterületű földszinten: 2 fedett terasz, közlekedő, főzőfülke, fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC), nappali szoba, míg a kb. 12,0 m2 nettó alapterületű tetőtérben 2 hálófülke és fedett erkély található.   

  

A képeken, a karbantartott, ápolt faházas nyaraló földszinti teraszát és mögötte a nappali szobát ábrázolja. A kert és a nappali szoba közötti kapcsolatot a terasz biztosítja. A Balaton légvonalban annyira közel van az ingatlanhoz, hogy a békák brekegését is hallani lehet.  

A földszinti fedett, 10,0 m2 terasz és a felette lévő tetőtéri erkély a Balatonra van tájolva, róluk a képen látható szép kilátás élvezhető. A telekről és a házból is balatoni tópanorámában gyönyörködhetünk.

A képen a nappali szoba látható. A nappali szobában kanapé van, ezért a társalgást követően a társaság elvonulása után átalakítható fekhellyé. Késő ősszel, kora tavasszal a meleget a kandalló üzemeltetésével lehet biztosítani.

A képen a nyaraló főzőfülkéje látható.

A képen a nyaraló fürdőszobája (zuhanyozó, mosdó, WC) látszik. A nyaraló közművei: villany, házi vízellátó berendezés, ülepítő.

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása