Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Referencia ingatlanok

Kódszám: referenciaingatlan_03 Nyomtatás

Hétvégi pihenés a Balatonnál

Figyelem! Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia-munka szerepét tölti be.

Balatoni nyaraló, négyfős család részére eladó

Budapesthez közel, a Balaton keleti partján, csendes üdülőövezetben, kb. 37,81 m2 nettó alapterületű, külön-bejáratú szeparált ikerházrész melléképülettel, 340 m2 telekhányaddal eladó.

  

A kedves kis nyaraló, a jó fekvése miatt gyermekes családoknak, vagy nagyszülőknek unokákkal ideális. A 70-es években épült téglanyaraló szerkezetei: betonalap, téglafal, vasbeton födém, fa tetőszerkezet, palafedés. Az épület műszaki állapota korának megfelelő. Az ingatlantól minden elérhető 500 méteren belül (strand, boltok, étterem, vasútállomás, buszmegálló, orvos, gyógyszertár). A képeken a nyaraló terasz látható a reggeli maradékával. A teraszt, a nap bármely szakában jól lehet használni.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. A közműveken történő fogyasztást külön egyedi mérőórák mérik. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A képen a fürdőszoba (mosdó, zuhanyozó, WC) látszik.

  

A szobák csaphornyos parketta burkolatúak. A képek a földszinti hálószobában készültek.

A tűzhely palackos gázról működik. A képen a főzőfülke látható.

  

A kb. 37,81 m2 nettó alapterületű nyaraló földszintjén lakószoba főzőfülkével, hálószoba és fürdőszoba található, a padlástérben galéria és egy hálószoba került kialakításra. A galériáról lehet kimenni az erkélyre. A képek a lakószobát ábrázolját a galériába felvezető lépcsővel és a főzőfülkével.

  

A katicabogár párna elkísérte otthonától kis gazdáját.

A kert hátsó felében van egy téglaépítésű melléképület, ebben lehet tárolni a kerti szerszámokat és a strandoláshoz szükséges dolgokat. A képen a melléképület látszik a cseresznyefával.

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása