Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: nyaralo-002 Nyomtatás

Balatoni nyaralás, víz mellett

A nyaraló annyira közel van a Balatonhoz, hogy a sirályok, csérek, nádirigók hangjára ébredhet.

 

A Balaton északi partján, 720 m2-es önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, vízparti jellegű, kétszintes nyaralóépület panorámás kilátással a vízre eladó. A Balaton légvonalban kb. 36 méterre van a Balaton vizétől. Az ingatlan elé már nem építhetnek, ezért az ingatlan vízparti jellegű.  A kertkapunk kimenve, áthaladva a 71-es úton és a vasúti sínen, a 36 méterre lévő Balatonhoz érkezünk, ahol megoldhatja a vízkapcsolatot, berakhat stéget, tarthat csónakot, horgászhat, fürödhet.

A telek a szomszédságtól kellően el van szeparálva, utcafrontja lenyűgöző, 36 méter széles. Van hely elhelyezni a gyermekek részére játszószereket, kerti medencét, tűzrakóhelyet, kerti pihenőt, fedett gépkocsi beállót. Az épület szerkezeti jók, a többi része felújítható. Így is használható ahogy van, minden működik benne.

A nyaraló eredeti tulajdonosa és építtetője komoly egzisztenciával rendelkezett és megoldotta magának a vízkapcsolatot. Ez ma is megoldható. A hatalmas teraszokkal rendelkező épület építése idején még valószínű, hogy látszott a Balaton, azonban az akkor elültetett kis fák mára megnőttek. A panoráma azonban visszanyerhető, azoknak a fáknak törzse, amelyek eltakarják a kilátást saját telken vannak, ezért ha valaki visszaifjítja a fákat, a Balaton látványát visszanyerheti. A képen a nyaraló látható a nagyméretű teraszaival.

A kb. 100 m2-es alagsor helyiségei: társalgó, hall, három szoba, fürdőszoba és konyha. A kb. 45,38 m2-es földszint helyiségei: társalgó, kettő szoba, főzőfülke, fürdőszoba, előtér, és külön helyiségben illemhely. A két szint összes nettó alapterülete kb. 145,28 m2. A két szint két önálló lakrésznek felel meg, hiszen alul-felül van egy-egy konyha, szobák és fürdőszobák. A szintek külön bejáratúak, így a lakrészeket egymás zavarása nélkül lehet használni. A kép a nyaraló alaprajzi elrendezését ábrázolja.

Az épületbe, nemcsak kívülről, hanem belülről, a hallból is fel lehet menni a földszintre. Ebben a helyiségben nagyobb asztaltársaság is elfér. Az alagsor használati értékét az növeli, hogy itt mindig 10°C-al kevesebb a hőmérséklet, mint a földszinten, ezért a család ezt a szintet használta leginkább. A nyaralóba be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 2 x 380 Volt, ipari, 2 x 3 x 16 Amper áramerősséggel) és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték csonkja telken belül van. A képen az alagsori társalgó látható.

A képen a földszinti társalgó látszik a terasz kapcsolattal.

A kép, az egyik földszinti szobát ábrázolja.

A képen a földszinti másik hálószoba látható.

A képen a földszinti konyha látszik.

A képen a földszinti fürdőszoba (kád-mosdó) látszik. A fürdőszoba mellett van egy külön helyiségben lévő illemhely is. 

A nyaraló övezeti besorolása lehetővé teszi, hogy át legyen minősítve lakóházzá. A panorámás környezetben lévő, víz közeli (Balaton 36 méter), két család számára is kényelmes használatot nyújtó balatoni nyaraló irányára 28,7 millió Forint. Minden további információért legyen szíves felhívni a 06-20-409-7394 telefonszámot!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása