Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Referencia ingatlanok

Kódszám: referenciaingatlan_06 Nyomtatás

Rendszeres kikapcsolódás,- nyaralás, Club Aligában

Figyelem! Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia-munka szerepét tölti be.

Az eladó telek és ház, ideális és elegendő nagyságú az év legszebb hónapjainak, Balatonnál történő eltöltéséhez.

A Budapesthez közeli településen, csendes nyugodt részen, aszfaltos útról megközelíthető, 2 + 2 félszobás, 2 fürdőszobás családi ház minősítésű, téliesített, kétszintes nyaraló eladó. Az önálló helyrajzi számon nyilvántartott 440 m2 térmértékű telek teljesen bekerített és parkosított. A telek és a ház ideális nagyságú az év legszebb hónapjainak itt töltéséhez. A ház nettó össz-szint alapterülete kb. 74,63 m2. 

A parkosított kert hátsó részében van a szerszámtároló faház. A kerti növények öntözésére az esővizet tulajdonos az 5 m3-es ciszternába gyűjti, ahonnan a vizet búvárszivattyú segítségével nyeri ki. A családi ház fel van újítva, műszaki állapota kifogástalan, tisztasági festéssel, vagy anélkül egy fogkefével be lehet költözni. Olyan családnak alkalmas, aki nem akar a felújítási munkálatokkal járó nehézségekbe bonyolódni. Befektetésnek is jó, nyáron szállóvendégek részére jól ki lehet adni. A nyaralót 6 fő kényelmesen tudja használni egyszerre, egy időben.

A terület dinamikusan fejlődik, körbejárva a közvetlen környezetét, láttam, hogy legalább 10 építkezés is folyik. Ennek oka valószínűleg a közeljövőben meginduló Club Aliga fejlesztése. A környék biztonságos, többen állandóan itt laknak. Az ingatlantól a strand kb. 800 méter, vasútállomás, kb. 750 méter, orvos, gyógyszertár, élelmiszerbolt, étterem kb. 600 méter távolságra található, az M7-es autópálya lehajtó kb. 1400 méterre van.

Az épület lakóház minősítése sokfajta lehetőséget rejt: bejelentkezhet állandó, vagy ideiglenes lakosnak, ekkor ingyenes/kedvezményes belépési lehetőséget kap a Club Aliga Üdülőcentrum területére, azon kívül, 50 m2/fő-ig építményadó mentességet kap az Önkormányzattól. Az épület szerkezetei: betonalap, tégla falazat külső Dryvit hőszigetelő vakolattal, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten Tondach cserépfedés. A beépített új nyílászárók hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetek, zsalukkal ellátva. A képen az eladó balatoni családi ház hangulatos, fedett terasza látható, ami kb. 9 m2.

Az épület téliesített, kora tavasztól, késő őszig használható. A családi ház kétszintes, földszint és tetőtér került kialakításra. A kb. 47,18 m2-es földszinten: szélfogó, lakószoba, főzőfülke, hálószoba és fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) található. Előbbi alapterületen felül kapcsolódik ehhez a szinthez a fedett terasz. A kb. 27,45 m2 alapterületű tetőtérben közlekedő, 2 hálószoba és fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC) került kialakításra. A közlekedőből lehet kimenni a napozóteraszra, mely kb. 21,70 m2 nagyságú. A családi ház alapterülete a két szinten összesen: kb. 74,63 m2. A képen a lakóház alaprajzi beosztása látszik.

  

A képek a lakószobát ábrázolják, melyben étkezni is lehet.

A konyhabútorba be van építve a gázfőzőlap, mely a palackos gázról működik és a konyhabútorba került elhelyezésre a hűtőszekrény is. A főzőfülke közvetlen kapcsolatban van a lakószobával. A képen a beépített konyha látható.

Közművek közül a vezetékes ivóvíz, villany és a szennyvízcsatorna be van vezetve. Gázcsonk telken belül van. A képen a földszinti fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC) látszik.

  

A képek az épület hátsó felében lévő külön bejáratú, önálló apartmanban készültek.

Melegvizet a szintenként elhelyezett villanybojlerek állítják elő. A képen a tetőtéri fürdőszoba (kád-mosdó-WC) látható.

  

A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. A helyiségek belmagassága 2,20 méter. A képek a tetőtéri hálószobákat ábrázolják.

A parkosított kert hátsó részében van a szerszámtároló. A kerti növények öntözésére az esővizet tulajdonos az 5 m3-es ciszternába gyűjti, ahonnan a vizet búvárszivattyú segítségével nyeri ki. Ebben a felújított balatoni családi házban kellemes napokat tölthet egész évben a Balatonnál: nyaralhat, bejelentheti vállalkozását, de bérbe is adhatja. Az ingatlan tehermentes, terhelhető, így hitelből is megvehető. 

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása