Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: haz-004 Nyomtatás

Gyermekbarát lakóház, a Balaton északi partján

A Balaton keleti partján, szabadidő és a vízi sportok eltöltésére alkalmas, medencés, gyermekbarát lakóház eladó

Itt nem zavarja senki, gond nélkül pihenhet, kikapcsolódhat, kerti partit rendezhet, a tujákkal körbeültetett kertbe senki nem lát be. A képen a pihenőkert látható.

A Balaton keleti partján, Budapesthez közel, 864 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, parkosított, összközműves telken eladó egy kétszintes családi lakóház. Az igényesen felújított ingatlan kívül-belül ápolt, a vételt követően csak be kell költözni. Fürdési lehetőség az ingatlantól kb. 145 méterre is van, de a kulturált strand büfékkel, fagylaltozóval és egyéb szolgáltatásokkal kb. 1600 méterre található.

A háztól gyalogosan megközelítve kb. 75 méterre van vitorlás- és csónak kikötő. Itt meg tudja oldani, a motoros kishajó, svertes, kieles vitorlás tárolását. A növényzettel szeparált intim kertbe nem lát be senki az itt pihenők életébe, nyugodtan lehet fürdőzni a kerti medencében. A kert a szabadban való tartózkodásra és a vízi sportokra van berendezkedve. A képen a tágas pihenőkert, a ház és a vízforgatós medence látszik.

A családi ház 2002 évben épült és pár éve felújították. Földszint és tetőtér került kialakításra, a két szint összesen kb. 97 m2 alapterületű. A magasföldszint helyiségei: konyha,- étkező,- nappali, külön helyiségben illemhely, fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó) és lépcsőház. A világos nappaliból a terasz ajtón keresztül közvetlenül ki lehet menni az árnyékolható teraszra. A képen a nappali szoba látszik az étkezővel és a teraszkijárattal.

A nappali egy zavartalan, félreső részében került elhelyezésére az ülőgarnitura.

 

A kisméretű konyha fel van szerelve az alapvető konyhai gépekkel, tűzhely, mikro, hűtőszekrény és mosogatógép. A képen a konyha látszik.

A tetőtérben közlekedő, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC), három hálószoba, melyből kettő franciaerkélyes. A szobákban fa parketta és egyedi legyártású fa ajtók vannak. A szobákban klíma készülékek vannak felszerelve. 

A kép, a tetőtéri egyik hálószobát ábrázolja.

 

Összességében elmondható, hogy az egész ingatlant, kívül és belül is a finom elegancia és jóízlés jellemzi, melyek a jelenlegi tulajdonosok jelleméből fakadnak.

A fedett gépkocsi beállóban két autó is tud parkolni, sőt még szörfdeszkák is felférnek. Ezen a szinten van egy fűtött tároló helyiség az egyéb dolgok tárolására (kerékpár, gumicsónak, gyermek játszószerek, kerti bútor). A szabadban, a kertben való tartózkodásra, pihenésre alkalmas balatoni lakóház irányára 89 millió Forint. Az ingatlant, egyeztetett időpontban lehet megtekinteni. A megtekintési időpont egyeztetéséhez, legyen szíves felhívni a 06-20-409-7394 telefonszámot!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása