Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Referencia ingatlanok

Kódszám: referenciaingatlan_02 Nyomtatás

Családbarát sorház, Veszprémben eladó

Figyelem! Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia-munka szerepét tölti be.

A földszinten a nappalin kívül ki van alakítva egy szoba fürdőszoba kapcsolattal egy idősebb generáció számára

Veszprém, csendes kertvárosi részén felújított, kétszintes szélső sorház eladó. A sorház, a városon, a leginkább elfogadott lakásforma. Alul - felül nincsenek szomszédok csak jobbról – balról van, egy vagy kettő. Ennyi meg kell is. Ez a sorház más, mint a többi. Érdemes megfigyelni, hogy a földszinten a nappali funkciók mellett található egy önálló lakrész, egy hálószoba,- fürdőszoba kapcsolattal.

A sorház, egy kis ügyességgel 3 különálló lakrésszé alakítható. A földszinten a tároló feláldozásával és nappali szoba felőli megnyitásával újabb szoba alakítható ki, az előszoba lezárásával és a konyha feletti szoba konyhává alakításával a sorház, két külön-bejáratú lakássá alakítható.

Ez az ötletes megoldás három generációnak is otthonául szolgálhat. A földszintet lakhatják a szülők és a nagyszülők, az emelet a fiataloké. Az élet körforgása miatt, idővel a generációk helyet cserélnek a lakrészekben. Az épülethez tartozik még egy kis saját kert és parkoló terület az autónak. 

A lakást tulajdonosa felújította, mely kiterjedt a burkolatokra, a vezetékekre és a berendezési tárgyakra. A földszinten a világítás rejtett módon került kiépítésre. A szobák hagyományos faparkettával burkoltak, a többi helyiség járólapos. A külső főfalakra pótlólagos hőszigetelés került. A képen a nappali szoba látható.

A sorházi lakás kétszintes, földszint és emelet került kialakításra. A kb. 61,48 m2 alapterületű földszint helyiségei: közlekedő, kamra, WC-kézmosó, nappali-konyha-étkező, lépcsőház és tároló. A nappaliból közvetlenül nyílik a hálószoba fürdőszoba kapcsolattal. A kb. 53,03 m2 alapterületű emelet helyiségei: közlekedő, 3 szoba és fürdőszoba. A sorházi lakás kb. 114,5 m2 alapterületű. A kép a lakás alaprajzi elrendezését ábrázolja.

A konyha modern háztartási gépekkel van felszerelve, gáz-főzőlap, szagelszívó, villanysütő, mosogatógép, hűtőszekrény. A képen a konyha látható.

A képen a földszinti WC-kézmosó látszik.

A kép a 16,89 m2 alapterületű emeleti hálószobát ábrázolja.

A képen a 13,33 m2 alapterületű emeleti hálószoba látható.

Minden közmű be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A lakás radiátoros központi fűtésű, a fűtést és a melegvizet kombi gázkazán biztosítja. A képen az emeleti fürdőszoba látszik.

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása