Vízparti,- panorámás eladó balatoni ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek a Balaton partján

Kapcsolat

Tetszenek engem ismerni?

1995 óta (ekkortól foglalkozom ingatlanokkal) több tízezer emberrel hozott össze a sors, sokukkal személyesen, míg másokkal telefonon vagy e-mail útján, de még ezek után sem ismernek sokan, ezért engedjék meg, hogy bemutatkozzam:

Lőkös Gáborné (Erika) vagyok, az "ELADÓ HÁZAK" Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

Az alábbi e-mail küldő segítségével közvetlenül tud nekem üzenetet küldeni! A levél automatikusan az "ELADÓ HÁZAK" Kft.-hez, hozzám, Lőkös Gábornéhez kerül.
Az "ELADÓ HÁZAK" ingatlaniroda könnyen megközelíthető autóval, parkolni a Levendula üzletház előtti parkolóban (régen szikvízparkoló), lehet.

Leendő ügyfeleimtől a további és sikeres (eredményes) együttműködéshez, mindjárt elöljáróban négy dolgot szeretnék kérni: bizalmat,- türelmet,- "szabad-kezet" az értékesítéshez és kölcsönösségi alapon működő, korrekt tájékoztatást.

Ingatlaniroda Balaton, balatoni ingatlanirodák

(Az "ELADÓ HÁZAK" Kft. elérhetőségei:)


 • Cégnév: "ELADÓ HÁZAK" Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Központi iroda/székhely: 8200 Veszprém, Ady Endre utca 7/B - I/8,
 • Kapcsolattartó: Lőkös Gáborné ügyvezető
 • Levelezési cím: "ELADÓ HÁZAK" Kft. 8201 Veszprém1, PF: 350
 • Mobil: +36-88-406-888 | +36-30-218-0000 | +36-30-925-4803 |
 • E-mail: info@balatoni-ingatlanok.hu 
 • Web:
  • http://www.veszpremi-ingatlanok.hu
  • http://www.balatoni-ingatlanok.hu
  • http://www.vizparti.com
 • Skype: balatoni-ingatlanok.com
 • GPS: N 47° 5' 28,52" E 17° 54' 55,56"
 • Adószám: 24666745-1-19
 • Cégjegyzék szám: 19-09-516553 (Veszprémi Törvényszék Cégbírósága)
 • Ingatlanvállalkozás-felügyeleti Hatósági engedély szám: I/346
 • Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-108475/2016
 • Kamarai nyilvántartási szám: VE24442701
 • Magyar Ingatlanszövetség tagsági szám: 1079/2015
 • PSZÁF hatósági vizsga tanúsítvány szám: 00021768


Tisztelt leendő Ügyfeleim!
(Néhány szó magamról és a Cégemről)
 

Eladó ingatlanokkal 1995-ben kerültem kapcsolatba, amikor is együtt dolgoztam az Épinform ingatlanirodával. Akkor és ott, az irodában, én voltam a "mindenes". 2006 évben középfokú ingatlanközvetítő, 2012 évben sikeres PSZÁF vizsgát, 2013-ban felsőfokú ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő képzettséget szereztem, jeles minősítéssel. 2006 évben önálló Céget alapítottam. Most is én vagyok a "mindenes", és továbbra is, személyesen én intézek mindent.

Cégem, a Cégbíróságon bejegyzett "ELADÓ HÁZAK" Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, vagy rövidebb nevén "ELADÓ HÁZAK" Kft. csak és kizárólag egyetlen szolgáltatásra, ingatlanközvetítésre specializálta magát.

Bátran állíthatom, ismerem a piaci viszonyokat. Munkám során, folyamatosan figyelemmel kísérem a balatoni ingatlanpiacot, az ingatlanforgalmat, a kereslet-kínálat és az ingatlanárak alakulását, így az eltelt időszak alatt jelentős ingatlanértékesítési tapasztalatra és helyismeretre tettem szert. Szakértelmemmel, ügyfeleimnek megfelelő információt,- tanácsokat és személyes szolgáltatásokat tudok nyújtani.

Néhány alkalommal sikerült megjósolnom, bizonyos ingatlanpiaci változásokat, amik aztán két év múlva be is következtek, ezért ismerőseim közül néhányan látnoki képességel rendelkezőnek hisznek. Az igazság az, nem vagyok látnok, csak a tények alakulását értékelő és elemezni képes elme.

Az ingatlanközvetítésen belül, első osztályú munkára vállalkozok, első osztályú módszerekkel. Nem tudok minden ingatlant felvállalni, csak amennyi a napi időmbe,- energiámba belefér, de amit felvállaltam, annak igyekszem maradéktalanul eleget tenni.

Különösen azok a munkák tetszenek és vállalom szívesen a közvetítésüket, ahol a tulajdonos vagy a munkával még megbízott ingatlanirodák futó marketingjénél lényegesen jobbat tudok produkálni.

Ez persze nem jelenti azt, hogy minden felvállalt ingatlant el is tudok közvetíteni, de azok közül (Eladóimat és Vevőimet is beleértve), akik bíztak bennem, hallgattak rám, szót fogadtak, nagyobbrészt jól jártak a munkám által, és a barátaimmá, de legalábbis, jó ismerőseimmé váltak. Elveim,- módszereim úgy látszik, beváltak.

Minden ingatlant úgy kezelek, mint a sajátomat, így az eredmény elérése érdekében keményen, és sokat dolgozom. Cégem, minden más cégtől teljesen független, és 100%-ban Magyar Cég.

Szakmai téren, folyamatosan képzem magam, keresem a szakma kiválóságainak ismeretségét, igyekszem átvenni módszereiket, tudásukat. Cégem tagja a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezetének (MIÉSZ) és a Magyar Ingatlanszövetségnek (MAISZ).

ingatlaniroda-veszprem-balaton

Az ingatlaniroda központja, székhelye Veszprém, Ady Endre utca 7/B szám (Levendula üzletház), I emelet 8-as ajtó alatt található. Az ingatlanirodában, 4 tárgyalószék és 2 vendégszék, azaz összesen 6 ülőhely biztosítja a kényelmet, az iroda ügyfeleinek, a kulturált tárgyalásokhoz.

ingatlaniroda-veszprem-balaton

Az ingatlanirodában, a munkatársak részére, további 3 ülőhely és munkaasztal található, így egyszerre hárman tudnak dolgozni. Az ügyfeleknek mosdó és illemhely áll rendelkezésére.

ingatlaniroda-veszprem-balaton

Az "ELADÓ HÁZAK" ingatlaniroda hatékony munkavégzését korszerű technika segíti. Az Internetes világhálóhoz mobil internet kapcsolattal rendelkezik. Az ingatlaniroda csatlakozott továbbá az országos földhivatali számítógépes Ingatlan-nyilvántartási (TakarNet) hálózathoz.

Az ügyfeleimnek ezáltal, nem kell sorban állniuk a földhivatalnál tulajdoni lap másolatért, térképmásolatért, mivel ezt on-line módon, lekérhető. Az ingatlanok kulcsai zárható "kulcsos szekrényben" (trezor) vannak tárolva. Az ingatlanirodát fejlett biztonsági rendszer védi.

ingatlaniroda-veszprem-balaton

Az "ELADÓ HÁZAK" ingatlaniroda előjegyzés alapján tart nyitva. Ügyfélfogadás bárhol, bármikor, amikor Ön ráér... Időpont a +36-30-218-0000 telefonszámon egyeztethető.

ingatlaniroda-veszprem-balaton

Az "ELADÓ HÁZAK" Kft. a közvetítésre nem kér kizárólagosságot! Eladóknak az ingatlan nyilvántartásba vétele, Vevőknek az eladó ingatlanok címe ingyenes!

Az ingatlaniroda diszkrét ingatlanközvetítést vállal korrekt szerződési feltételekkel a Balaton északi és a Balaton déli partján: Balatonszárszó, Balatonföldvár, Szántód, Zamárdi, Zamárdi-felső, Siófok-Balatonszéplak-alsó, Siófok-Balatonszéplak-felső, Siófok, Siófok-Balatonszabadi-Fürdőtelep, Siófok-Balatonszabadi-Sóstó, Balaton-világos, Balatonaliga, Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonfűzfő, Balatonalmádi, Alsóörs, Felsőörs, Lovas, Paloznak, Csopak, Balatonfüred, Tihany településeken, a Balaton környékén, a Balaton-felvidéken, de a jó üzlet reményében bárhol vállalkozik ingatlanközvetítésre. Az ingatlaniroda ingatlanokat közvetít továbbá Veszprémben és környékén. Veszprémi ingatlankínálatról  a http://www.veszpremiingatlanok.com linkre kattintva kaphat bővebb információt.

Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása