Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: nyaralo-007 Nyomtatás

A közvetlen vízparti üdülő minden ablakából a Balaton látszik

Az 5 db. külön-bejáratú apartman minden szobájának ablakából gyönyörű balatoni panoráma élvezhető. Alkalmas cégüdülőnek, panziónak, olyan családi nyaralónak, ahol mindenkinek külön apartman áll rendelkezésére.

A Balaton déli partján, közvetlen vízparti apartmanház eladó. A kb. 200 négyszögöles telek, 18 méter szélességben, kiépített partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez. Az ingatlan előtt nádas, idegen földterület nincs. A közvetlen vízpart miatt, tarthat vízi biciklit, csónakot, szörfdeszkát, alacsony merülésű vitorlást, napozhat saját stégjén, horgászhat és gyönyörködhet a Balaton változatos szépségében.

Az épület egy igazi nagycsaládos nyaraló. A földszinten találhatók a nappal használatos helyiségek, előtér, külön WC, kazánház, lépcsőház, tökéletes funkciójú kamra,- konyha,- étkező,- nappali szoba,- terasz kapcsolat. A terasz fedhető, és a Balatonra van tájolva.

A nappali kb. 55 m2, a terasz kb. 40 m2 alapterületű. Az első emeleten és tetőtérben 5 különálló, külön-bejáratú apartman található, melyből 3 db egyszobás és 2 db 2 szobás apartman, összesen 14 fekvőhellyel. Minden apartmanhoz külön fürdőszoba tartozik. Még az étkező garnitúra is 14 személyes. Az apartmanház nappal használatos részeit, konyhát,- étkezőt,- nappalit,- teraszt, az udvart és a vízpartot közösen használhatják, lefekvéskor mindenki a saját külön-bejáratú apartmanjába vonulhat vissza.

A képen a nappaliban épített kandalló látható.

A képen a nappaliban elhelyezett sarok ülőgarnitúra látszik.

A kép, a nappali szoba másik oldalán kialakított étkezőt (14 személyes) ábrázolja.

Az ingatlan kialakítása olyan, hogy alkalmas: nagycsaládos nyaralónak, panziónak, vállalati (Cég) üdülőnek. Az ingatlan télen-nyáron használható, hasznosítható, ki van benne építve a központi fűtés. Az épület szerkezetei: vasbeton sávalap, tégla fő és válaszfalak vakolt felületekkel. Külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók, többlet záródási pontokkal, fokozott légzárással, szélnyomásra méretezve. tetőszerkezete fatető, tetőhéjalása cserép. A képen a földszinti konyha látható.

A kép, egy emeleti apartmant és az ablakából élvezhető kilátást ábrázolja.

A többi emeleti erkélyes szoba is a Balatonra van tájolva.

A Balaton zavartalan látványa, az elvehetetlen vagy másnéven örök-panoráma a távlatban is megmarad.

A kép, az egyik tetőtéri apartmanban (2 szoba,- fürdőszobával) készült.

A képen, a másik tetőtéri apartman (2 szoba,- fürdőszobával) látható.

Az ingatlan irányára napi információ, melyet konkrét érdeklődés esetén, a tulajdonossal pontosítunk. Minden további információ, további képek, alaprajz, videó, személyes találkozás alkalmával megtekinthető. Találkozási időpont a 06-20-409-7394 telefonszámon kérhető.

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása