Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: nyaralo-004 Nyomtatás

Közvetlen vízparti balatoni nyaraló, 27 méter saját vízparttal, stéggel eladó

Fiatal, 5 szobás, 4 fürdőszobás, 2 konyhás családi nyaraló, közvetlen a vízparton eladó.

A Balaton déli  partján, kb. 900 m2-es közvetlen vízparti széles telken eladó egy újépítésű nyaraló. A telek kiépített partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez, előtte nádas nincs és jogtiszta. A telekre automata kapun lehet behajtani. A kertben ki van építve az automata kerti öntözőrendszer.

A földszinten került kialakításra a belépő, konyha,- étkező,- nappali,- terasz, lépcsőház, fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, illemhely), gardrób, tároló, közlekedő és külső megközelítésű tároló illemhellyel. Az emeleten került kialakításra 2 db kétszobás lakosztály fürdőszobával. A lakosztályokon kívül társalgó-konyha és Balatonra tájolt erkélyek vannak. A képen a földszinti nappali-étkező egy része látható.

A nyaraló úgy van tájolva, hogy minden ablakából a Balaton látszik.

A képen a földszinti gránit konyha látszik.

Közművek: villany 3 x 25 Amper áramerősséggel, víz, gáz, szennyvízcsatorna. Fűtés: radiátoros központi fűtés, telefonról távolból is indítható automata hő központtal. Komoly riasztórendszer van kiépítve. A kép a földszinti fürdőszobát (zuhanyozó, mosdó, illemhely) ábrázolja.  

Első osztályú anyagok kerültek beépítésre, a szobák padlóburkolata bambusz parketta, az egyéb helyiségek márvány burkolatúak. A képen a lépcsőház látható.

A kép, az emeleti egyik fürdőszobát ábrázolja.

A képen az emeleti lakóelőtér látható, háttérben az erkélyes, Balatonra panorámás hálószobával. A közvetlen vízparti nyaraló  irányára: 250 millió Ft. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és megnézné, legyen szíves felhívni az értékesítőt a 06-20-409- 7394 telefonszámon!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása