Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: nyaralo-009 Nyomtatás

Balatoni nyaraló, közvetlen a vízparton eladó, melynek használata sok kellemes élményt fog nyújtani

Balaton déli partján, közvetlen vízparti, 962 m2 telken, 264 m2 nettó alapterületű nádtetős nyaraló (5 szoba + nappali) eladó.

A 23 méter széles magánpart, kiépített partvédőművel, saját stéggel, számtalan lehetőséget kínál a Balaton szerelmeseinek.

Gyönyörködhet a túlpart szépségében.

A részben fedett, Balatonra tájolt teraszon, nagyobb asztaltársaság is elfér.

A központi fűtéssel rendelkező nyaraló, a hőszigetelt külső homlokzati falainak, hőszigetelt üvegezésű külső nyílászáróinak köszönhetően egész éves használatot biztosít.

A nyaralóban összesen a nappali szobán kívül 5 szoba és 3 fürdőszoba található.

A fürdőszobák jó minőségűek

Tágasak, kényelmesek. A csempék, kézzel festett Olasz termékek.

A tetőtéri szobákban van légtér, jól lehet bennük aludni. A szobák, stílusosan hajópadlósak.

Ahogy a képen is látszik, a saját stégjén pihenhet és gyönyörködhet a mindig változatos Balatonban.

A nyaraló kétszintes, földszint és tetőtér került kialakításra. A földszint helyiségei: nappali,- konyha,- étkező, külön bejáratú apartman (előtér, szoba, fürdőszoba) és wellness rész: háztartási helyiség, szauna, jakuzzi, fürdőszoba. A tetőtér helyiségei: galéria, négy szoba és kettő fürdőszoba. A háztól pár méterre, a kertben került megépítésre a fedett szabadtéri konyha kemencével, grillezővel. 

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz. A melegvizet két villanybojler állítja elő. Fűtés radiátoros gáz központi fűtés. Hűvösebb időben lehet fűteni a két cserépkályhával is. Távfelügyelethez bekötött riasztórendszer és füstérzékelő is ki van építve.

A balatoni nyaraló irányára 350 millió Forint. Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont egyeztetéshez hívja az értékesítőt a 06-20-409-7394 telefonszámon!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása