Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: haz-005 Nyomtatás

Közvetlen vízparti nyaraló, Balatonvilágoson eladó

Az eladó közvetlen vízparti nyaraló, a kisgyermekek paradicsoma. Van itt számukra minden, napfény, víz, levegő, homok

A Balaton partja, a közvetlen vízpart, nehezen hozzáférhető, kevés a szabadon megközelíthető partszakasz. A strandok környéke zsúfolt, nem mindig akad, parkolóhely, csak messzebb lehet megállni autóval, amikor is megrakodva gyalog kell megközelíteni a vizet. A mólókon horgászókat lassan kitiltják a kikötő felügyelők. Nem lehet tárolni a csónakot, vitorlást, szörföt, horgászfelszerelést, autót. A strandok is általában zsúfoltak, nincs egy szabad rész, ahol ne kelljen kerülgetni másokat. A legtöbb strand, fizetős és a parkolásért is fizetni kell.

Előző problémákon segít az alább ismertetésre kerülő eladó közvetlen vízparti ingatlan a Balaton déli partján. A telken van parkolási lehetőség autóknak, itt tudja tárolni az alacsony merülésű vitorlását, csónakot, vízi biciklit, a stéget, horgászfelszerelést és minden olyat, ami a balatoni nyaralásokhoz szükséges. A magánpart alkalmat ad arra, hogy bármikor élvezze a Balaton vízét, fürödjön, horgásszon vagy sportoljon. 

A déli part a kisgyermekes családok partja. A Balaton medre itt sekély, homokos, lassan mélyülő, a víz gyorsan felmelegszik, kiválóan alkalmas kisgyermekek fürdőzésére. A Balaton déli partján, Balatonvilágoson, 1200 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, összközműves telken kétszintes lakóház minősítésű nyaraló eladó.

A telek kiépített partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez. A Balaton vize és a magántulajdon között idegen földrészlet nem található, így az ingatlan közvetlen vízparti. A rendezési terv az ingatlant nem érinti, nincs sétány elé tervezve, a meglévő masszív, szilárdfalú épület engedély alapján lett megépítve, rendelkezik lakhatási engedéllyel.

Az ingatlan vízjogilag, építésügyileg, ingatlan-nyilvántartási szempontból is jogtiszta magántulajdon, szabadon adható,- vehető, örökölhető. A part előtt nádas sincs, így mindenkor élvezheti a színeit gyakran váltogató ezerarcú Balaton örök látványát, a csodálatos naplementéket, és az északi part éjjel pislákoló fényeit.

A ház 7,9 m széles és 9,7 méter hosszú. Helyiségek: társalgó-étkező, konyha, kamra, 5 szoba, 2 fürdőszoba, 2 WC, lépcsőház, terasz, 2 erkély. A nyaraló nettó hasznos alapterülete: 125,84 m2 és ehhez jön még hozzá a terasz és az erkélyek fele: 17,42 m2

A képen a társalgó-étkező látható.

A képen a konyha látszik.

A kép, a földszinti hálószobát ábrázolja.

A képen a földszinti fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó) látható. Az illemhely külön helyiségben lett elhelyezve.

A képen, az emeleti egyik hálószoba látszik.

A kép, az emeleti második hálószobát ábrázolja.

A képen az emeleti fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó) látható. Az illemhely külön helyiségben lett kialakítva.

Amennyiben szeretné, hogy gyermekei, unokái a Balatonnál, a víz mellett nőjenek fel, az ingatlan megvételével megvalósíthatja. A tehermentes, jogtiszta ingatlan irányára: 230 millió Forint. Minden további információért és a megtekinthetőségért hívja az értékesítőt a 06-20-409-7394 telefonszámon!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása