Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: nyaralo_001 Nyomtatás

Nyaraló a vízparton

A vízpart közelsége, lehetővé teszi, hogy tartson csónakot, építsen stéget és ingyen élvezze a Balaton kínálta lehetőségeket

Balaton déli partján, Budapesthez közel, a szabad strandtól 30 méterre, 475 m2 bekerített telken eladó egy teljesen felújított nyaraló. A nyaraló négy fő kényelmes elhelyezését biztosítja. A kertből a kiskapun kilépve 30 méter séta megtétele után már fürödhet is a Balatonban. Nem kell csomagolni, utazni, nem kell parkolóhelyet keresni autójának. Tarthat csónakot, szörföt és kedvére horgászhat. Az ilyen vízközeli ingatlanok ára magas, de Ön most egy lakás áráért önálló, kertes nyaralót vehet. A Balaton ezen részén nincs tömeg, nincs zsúfoltság, a nyugodt fürdőzés, pihenés biztosított. A kertből és a házból is látszik a Balaton. A képen a nyaraló és a Balaton látható.

A kb. 51 m2 alapterületű nyaraló helyiségei: nappali,- konyha,- étkező, kettő szoba és fürdőszoba. A nappalihoz kapcsolódik a kertkapcsolatos terasz. A házból és a teraszról is látszik a Balaton. A képen a nyaraló alaprajzi elrendezése látszik.

A képen, a kisszoba látszik.

A kép, a nagyobbik hálószobát ábrázolja.

A konyhabútorba be van építve a villanytűzhely, a villanysütő és a szagelszívó. A mosogatógép részére a csatlakozó ki van építve. A burkolatok első osztályú Olasz járólapok. A kép a nappali,- konyha-, étkezőt ábrázolja az egyik irányból nézve. 

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában, szükség esetén bevezethető. A fürdőszobában mosógép részére ki van építve a vízvételi lehetőség. A melegvizet az itt elhelyezett Ariston villanybojler állítja elő. A képen a fürdőszoba látszik.

A külső homlokzati nyílászárók, hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, szúnyoghálókkal,- redőnyökkel felszerelve. Az épület mögötti részen elhelyezhet grillezőt, kerti pavilont. A négy fő balatoni nyaralására, kikapcsolódására alkalmas vízközeli nyaraló irányára 72 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni a 06-20-409-7394 telefonszámot!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása