Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: lakas-001 Nyomtatás

Kevés gázzal kifűthető kényelmes lakás, Siófokon eladó

A lakás nem lakott, azonnal birtokba vehető.

Siófok belvárosában, négyemeletes lakóépületben, eladó lett egy 3. emeleti, kb. 66,82 m2-es társasházi öröklakás. A lakás, egyedi gázkonvektor fűtésű, csak azt kell megfizetni, amit a gázóra mutat. A lakás városon belüli pozíciója kiváló: piac kb. 70 méter, az autóbuszmegálló kb. 200 méter, a vasútállomás kb. 295 méter, a Víztorony kb. 380 méter, hajóállomás kb. 835 méter, strand kb. 717 méter távolságra található. 

A használhatósági szempontból kiváló, kb. 66,82 m2-es lakás helyiségei: közlekedő, konyha, kamra, fürdőszoba, nappali szoba, 2 szoba és fedett loggia. A lakás délkelet – északnyugati tájolásnak köszönhetően kereszthuzat is létesíthető, miáltal a mikroszkopikus porok kiszellőztethetők. Minden közmű be van vezetve. A szobákban gázkonvektorokkal lehet fűteni, a konyhában és a fürdőszobában kéménybe kötött helyi melegítő készülékkel. A meleg vizet a Junkers típusú gázbojler állítja elő. A lakóépületben lakók jogait, kötelességeit, a kulturált együttélés szabályait az alapító okirat és a házirend szabályozza. A képen a lakás mérethelyes alaprajzi beosztása látható.

A lakás előnyei: A lakóépületben lift nincs, ezáltal nincsenek lift zajok. A napi 3 - 4 lépcsőzés, kell az emberi szervezet egészséges működéséhez. A 3. emeleten kevesebb a zaj, kevesebb a por, jobb a levegő. A 3. emelet felett már csak 1 szint található, ezért a lépcsőház felől kevesebb a közlekedésből fakadó zajterhelés a földszinthez képest és kisebb a leáztatás kockázata is. A lakás, körbefűtött, a lakásban fűtés nélkül is meleg van, melynek oka, az alsó lakásokból felfelé áramló meleg levegő. Nyílászárói fából készültek. Az 1970-ben épült régi vágású, lakásban minden az eredeti, átlagosan karbantartott állapotban van.

Az azonnal birtokba vehető, részben felújítandó öröklakás irányára: 21,5 millió Ft. Minden további információért és megtekintés időpontjának egyeztetéséhez hívja a 06-20-409-7394 telefonszámot!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása