Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: nyaralo-0010 Nyomtatás

Balaton déli partján, Siófokon, jó állapotú, önálló Bauhaus nyaraló

Az eladó nyaraló, alkalmas, 4 - 5 fős család, kulturált balatoni nyaralásaihoz

Siófok üdülőövezetében, 335 m2-es önálló helyrajzi számon lévő, szépen parkosított telken eladó egy igazi balatoni hangulatú Bauhaus nyaraló. Budapesttől az M7-es autópályán könnyen meg lehet közelíteni, autóval kb. egy óra az út, de jó a vonat és autóbusz közlekedés is. A nyaraló a Balaton vizétől kb. 500 méter, a kulturált strandtól, bevásárlási lehetőségtől kb. 1600 méterre van. A lakótér-étkezőből közvetlenül ki lehet menni a kertkapcsolatos hátsó, félig fedett teraszra. Ez a terasz van alápincézve, mely kb. 19,58 m2-es. Itt a jó hűvösben lehet tárolni az üdítőket, ásványvizet, zöldséget és gyümölcsöt. A képen az utcának hátat fordító nyaraló hátsó (intim) terasza látható.

A nyaraló környezete csendes és jó a szomszédság. Autóval, telken belül a burkolt beállón lehet parkolni. Az épületet teljes körbe süti a nap. Két terasza van, egy utcai és egy hátsó, intim, félig fedett terasz. Két teraszt, a nap különböző szakában jól ki lehet használni, mindig van napsütötte és árnyékos hely. A képen a naposabb terasz látszik.

Nyáron az élet a teraszokon és a kertben zajlik. A képen látható nagyméretű terasz közvetlenül kapcsolódik a lakótér-étkezőhöz, valamint a kerthez és a pincéhez. A hátsó terasz alápincézett. Az asztaltársaság részére a kerti grillezőben, bográcsozóban elkészült ételt a teraszon lehet felszolgálni és a pincehideg sörrel,- borral,- üdítővel lehet fogyasztani. Étkezés után pedig jókat lehet beszélgetni, iszogatni, kártyázni.

A kertkapcsolatos teraszon kellemes a tartózkodás, itt lehet pihengetni, olvasgatni, vagy társaságot, vendégeket fogadni. A képen a kb. 22,03 m2-es kertkapcsolatos félig fedett terasz látható. Az ápolt kis kert növényzettel szeparált, így a kíváncsiskodó tekintetektől védett. Dísznövényekkel, tujákkal van körbeültetve, de néhol pótolni kell a tuját. A kertet automata öntözőrendszer öntözi. A kert sarkában került kialakításra a tűzrakóhely. A képen a kevés munkával fenntartható kis pihenőkert látszik.

A nyaralót eredeti tulajdonosa a ’80-as évek elején, egyedi elgondolású terv alapján építtette meg családjának. Nem akart nagy épületet, csak olyan nyaralót, ahol a pihenni vágyó család jól érzi magát. A nyaraló kívül-belül karbantartott állapotú. 

A nyaraló szerkezetei: kiváló minőségű betonalap, tégla falazat, erős vasbeton födém lapos tetővel. Nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok, biztonsági rácsokkal felszerelve. A nyaralóban kiépítésre került a biztonsági kamera rendszer. TV műsorokat parabola antenna segítségével lehet nézni. 

A bejárat az utcai teraszról történik. Belépve a közlekedőbe érkezünk, innen jobbra nyílik kettő hálószoba, balra egy gardrób helyiség, a fürdőszoba (kád-mosdó) és a WC. Tovább haladva szemben a lakótér-étkezőbe érkezünk, melyhez kapcsolódik a főzőfülke. Ahogy az alaprajzon is jól látszik, a nyaraló külső befoglaló mérete 9,11 m x 6,08 m és kb. 42,15 m2 alapterületű. Ezen alapterületen felül csatlakozik az épülethez a kb. 12,79 m2-es utcai terasz, valamint a kb. 22,03 m2 alapterületű hátsó terasz és a kb. 19,58 m2-es pince. A képen a nyaraló alaprajzi beosztása látszik.

 

A sok ablaknak köszönhetően a helyiség napfényes, világos. A kép a lakótér-étkezőt ábrázolja a terasz kapcsolattal. Szükség esetén az étkezéseket itt is meg lehet oldani. Ebben a helyiségben van kémény, ha szükséges kandallót, cserépkályhát be lehet üzemelni. A képen a lakótér-étkező látható.

A főzőfülke valóban nem nagy, kb. 3,47 m2 nagyságú, de a reggelik, vagy könnyű vacsorák elkészítésére mindenképpen alkalmas. A képen a főzőfülke látszik.

Mindegyik szobában van egy-egy mennyezetig érő beépített szekrény. A szobák szőnyegpadlóval burkoltak, a többi helyiség járólapos. A kép, az egyik hálószobában készült.

A kép, a másik hálószobát ábrázolja.

A nyaralóba be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany. A használat során képződött szennyvíz tárolása megoldott. A konyhai tűzhely palackos gázról működik. A kép a fürdőszobát ábrázolja. A kikapcsolódásra, környezetváltozásra alkalmas balatoni nyaraló irányára 23,9 millió Forint készpénz. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves hívni az értékesítőt a 06-20-409-7394 telefonszámon!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása