Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Referencia ingatlanok

Kódszám: referenciaingatlan_05 Nyomtatás

Várpanorámás, felújított lakás a belvárosban eladó

Figyelem! Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia-munka szerepét tölti be.

Mindenkinek, aki szereti a magaslati levegőt és a szép kilátást, illetve zavarja, ha laknak felette.

Veszprém belvárosában eladó egy felújított, 2 szobás összkomfortos lakás. A lakás, a társasház legfelső szintjén található, lift nincs, ezért inkább fiataloknak ideális. A hálószobából, a konyhából és a fürdőszobából panorámás kilátás nyílik a városközpontra, a Várra és a Bakonyra. A kb. 10 km távolságú zavartalan panorámás látvány kedélyállapot javító, megnyugtatja az embert, azon kívül az északi, észak-nyugati szél, a bakonyi erdők tiszta, oxigéndús levegőjét hozza. A lakáshoz közel van a bölcsőde, az óvoda, az iskola, több bevásárlási lehetőség, orvos, gyógyszertár, posta, buszmegálló, vásárcsarnok, éttermek és a közintézmények. A képen a hálószoba ablakából élvezhető szép panoráma látható.

Az 56,63 m2-es lakásban az alábbi helyiségek találhatók: közlekedő, konyha, kamra, gardrób, fürdőszoba (kád, mosdó, WC), hálószoba, nappali szoba és a déli tájolású loggia. Pince szinten egy tároló is tartozik a lakáshoz. A képen a lakás alaprajzi elrendezése látható.

  

A szobák padlóburkolata mozaik tölgyparketta, a többi helyiség új, jó minőségű mázas kerámiával burkolt. Az északi égtáj felé néző külső nyílászárók ki lettek cserélve, hőszigetelt üvegezésű, korszerű műanyag nyílászárókra. A déli égtáj felé néző nyílászárók fa szerkezetűek, cseréjük nem volt indokolt, ugyanis állapotuk kifogástalan. A felújítás során kicserélésre került a villanyvezeték-rendszer, kiépítésre került a gyengeáramú csővezeték rendszer (riasztó, internet). A képeken a nappali szoba látható.

A konyha berendezését tulajdonos a belsőépítésszel közösen tervezte meg. A konyhabútorba beépítésre került az automata mosógép, a mosogatógép, a szagelszívó és a gáz főzőlap a villanysütővel.  A konyhabútor magas fényű és könnyen tisztítható. Minden konyhai eszköznek megvan a helye. A konyhabútor folytatásaként a Vaillant gázbojler is felszerelésre került, mely a használati melegvizet biztosítja. Az elhelyezett lámpatestek konyha stílusához illeszkednek. A képen a konyha látszik.

  

A lakásba minden közmű be van vezetve: a vezetékes ivóvíz, a villany és a vezetékes földgáz. A lakás házközponti fűtésű, radiátorokkal, melyekre hőmennyiségmérők vannak felszerelve. Közös költség 6700 Forint havonta. A képek a közlekedőt és a fürdőszobát ábrázolják.

A képen a hálószoba látszik, melyből kitekintve a Bakonyt lehet látni.

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása