Eladó ingatlan a Balaton partján, eladó balatoni ingatlanok, vízparti, panorámás ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek

Kódszám: haz-003 Nyomtatás

Kék víz, fehér vitorlák, színes szörfdeszkák, bikinis lányok

Itt tartózkodása során sok örömben, vidámságban lesz része anélkül, hogy megszokott igényét feladná a Balatonon.

Zamárdiban, a szabad-strand vízétől 192 méterre, külön-bejáratú, szeparált, használatában megosztott, kétszintes mediterrán ikerház-rész, 346 m2 térmértékű kizárólagos telek hányaddal, külön mérőórákkal, az ikerház másik felének későbbi megvásárlási lehetőségével eladó.

Az épület elhelyezkedése olyan, hogy csak egy közvetlen szomszédja van, az ikertárs, előtte zöld közterület, három oldalról utcák határolják. Az ingatlan előtti közpark és a szabad-strand ingyenesen használható. Kisgyermekei, ha vannak, úgy tudnak itt játszani, hogy szüleik, nagyszüleik szemmel tudják őket tartani. Az épület igényes kivitelű, ez által megszokott kényelmét nem kell feladnia a Balatonnál. A lakóház télen-nyáron használható.

Az itt lakók mindig a Balaton változatos látványában gyönyörködhetnek, hallhatják a hullámverés, a sirályok vagy a strandolók hangjait. A több kilométer hosszú szabad strandon jó a levegőn, nagyokat lehet sétálni, esténként gyönyörködhetnek a túlpart fényeiben.

Ingatlanpiaci szempontból értékes a hely. Ilyen adottságú kevés van a Balatonnál, másrészt a szabadon és gyalogosan megközelíthető strand miatt jobban kiadható bevételszerzés céljára. A családi házat 2009 évben, modern anyagok felhasználásával: betonalap, téglafalazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten betoncserép fedéssel a környék legkiválóbb építőipari szakcsoportja építette. Külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek szúnyoghálókkal és alumínium redőnyökkel felszerelve. A külső határoló falakra hőszigetelés került. A lakóházban ki van építve a radiátoros központi fűtés.

A kb. 76,14 m2-es földszinten fedett terasz, konyha,- étkező,- nappali, hálószoba, fürdőszoba és tároló került kialakításra. A kb. 38,42 m2-es emeleten közlekedő, fürdőszoba és kettő szoba és fedett erkély található. A két szint, nettó hasznos alapterülete összesen a fedett terasszal és a fedett erkéllyel együtt: kb. 143,57 m2. Ezen alapterületen felül van még a Balaton irányába tájolt kb. 11 m2-es nyitott terasz és a kb. 12,17 m2-es kert felé néző hátsó terasz. A lakóházba minden közmű be van vezetve. A konyha modern bútorral és konyhai gépekkel van elszerelve.

 A vízparti jellegű családi ház irányára 125 millió Forint. Az ingatlant, egyeztetett időpontban a tulajdonos mutatja be a jelenlétünkben lévő érdeklődőnek. Időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni a 06-20-409-7394 telefonszámot!

Vissza
Ingatlan gyorskereső
Keresés
Ingatlanfigyelő beállítása